Kamis, 26 Maret 2009

maret

bentar lagi april ya gila ah bentar lagi gue presentasi kartul huhuhuhuhuh ga kebayang deh ah maret udah mau kelar aja nih ah apa apaan sih jangan buru buru dong maret mau kemana? kamu disini aja ama aku huhuhu apa deeeeeeh eh maret banyak yang putus ya tapi banyak yang jadian juga hahaha ya ada hikmahnya lah. gue mau bahas yang putus aja deeeh hem salah satunya kakakku tersayang kak ria dong siapa lagi dia diputusin mada hhhhhh gatau diri banget sih lu fik maunya apa deh mutusin kakak gua pake alesan paling basi banget tau lah ya apa hem ada satu lagu nih yang cocok buat lu kak eh ga sih biasa aja tapi gue suka banget deh sama lagu ini dari kelas 7 ini nih lagunya craig david-Don't Love You No More (I'm Sorry)

For all the years that I've known you baby
I can't figure out the reason why lately you've been acting so cold
(Didn't you say)
If there's a problem we should work it out
So why you giving me the cold shoulder now
Like you don't even wanna talk to me girl
(Tell me)
Ok I know I was late again
I made you mad and then it's throwing the pan
But why are you making this drag on so long
(I wanna know)
I'm sick and tired of this silly games
(Silly games)
Don't figure that I'm the only one here to blame
It's not me here who's been going round slamming doors
That's when you turned and said to me
I don't care babe who's right or wrong
I just don't love you no more.

[CHORUS]
Rain outside my window pouring down
What now, your gone, my fault, I'm sorry
Feeling like a fool cause I let you down
Now it's, too late, to turn it around
I'm sorry for the tears I made you cry
I guess this time it really is goodbye
You made it clear when you said
I just don't love you no more

hahaha udah ah ya bye

Tidak ada komentar:

Posting Komentar